כרמית קרביץ
ליווי כלכלי ועסקי למסעדות, בתי קפה וחנויות

בין אם אתם מתחילים עסק חדש מאפס או רוצים לפתוח את המקום החמישי שלכם, כרמית תספק לכם את הפתרונות והכלים הדרושים לייעול העסק ושיפור הרווחיות !

כרמית קרביץ
ליווי כלכלי ועסקי למסעדות, בתי קפה וחנויות

בין אם אתם מתחילים עסק חדש מאפס או רוצים לפתוח את המקום החמישי שלכם, כרמית תספק לכם את הפתרונות והכלים הדרושים לייעול העסק ושיפור הרווחיות !

רוצה לפתוח מקום משלך?

אם תמיד חלמת שיהיה לך בית קפה או מסעדה משלך ולהגשים את החלומות הקולינריים או העסקיים שלך
אני כאן בשבילך כדי לגרום לזה לקרות.

יש לך בית קפה, מסעדה או חנות?

בעלים של עסק בתחום המזון והמשקאות ושורת הרווח אינה תואמת את הציפיות שלך?
אעזור לך לשפר את התוצאות העסקיות באמצעות ידע וכלים מתאימים.

יש לך רשת או שמעוניין להפוך לרשת מצליחה?

אתם בעלים של רשת קטנה/בינונית/גדולה או שרוצים להפוך לכאלה אבל מרגישים שחסרים לכם תהליכי עבודה ומתודולוגיות מסודרות כדי להגיע ליעד?
אני כאן בדיוק בשביל זה.

לספק חווית אירוח מרגשת

ייעוץ כלכלי ועסקי

ניהול עסק
מצליח ורווחי

כרמית קרביץ – ייעוץ וליווי כלכלי ועסקי, מלווה עסקים בתחום המזון, המשקאות והמסעדנות. כרמית בעלת עשרות שנות ניסיון בניהול בכיר ומחויבות לשורת הרווח של הלקוחות לא פחות מאשר לתהליך היצירה.
מביאים רעיונות וחשיבה הוליסטית אשר עוזרים לעסק שלך לספק חווית אירוח מרגשת, סביבת עבודה מתגמלת ורווח בר קיימא.

לספק חווית אירוח מרגשת
0

ניהול

הכול מתחיל מניהול, מצוות מנהלים מקצועי וחזק, שגרות ניהול ושימור עובדים. אלה המפתחות המרכזיים שלך להצלחה.

0

בקרה

שפר את כלי הבקרה של העסק. תכיר, תלמד ותבקר כל הוצאה.

0

התמדה

עקביות והתמדה זה שם המשחק אבל זה גם האתגר הגדול. בעזרת כלים פשוטים אפשר וחשוב לייצר מציאות אחרת.

ייעוץ כלכלי ועסקי

הכירו את
כרמית קרביץ

כרמית קרביץ 1

כרמית קרביץ

בעלת ניסיון של למעלה מ-20 שנה בתפקידי ניהול בכירים בתעשיית המזון, המשקאות והמסעדות בישראל.

מנכ"לית רשת המסעדות ג'ירף, מנכ"לית רשת המסעדות אגאדיר, מנכ"לית משקר מקבוצת קוקה-קולה
מנהלת בכירה בקבוצת מי עדן

בעלת תואר ראשון בכלכלה וניהול ותואר שני במנהל עסקים בתוכנית הExecutive MBA של אוניברסיטת תל-אביב.

"אני מאמינה שהגדרת מטרות ויעדים, תכנון, בנייה וניהול תהליכים, שגרות ניהול, בניית צוות מנצח, מדידה, ירידה לפרטים, עקביות והתמדה, כל אלה באים לידי ביטוי בשורה התחתונה של העסק – שורת הרווח!

את מוסר העבודה והמחוייבות שלי, אני מביאה איתי גם לתהליכי הליווי העסקי. אני לא מוותרת ומחוייבת להצלחה של הלקוחות שלי."

ייעוץ כלכלי ועסקי

מה אני
עושה

תוך כדי העבודה המשותפת, הבנו שעם הידע המגוון והמשלים אחד של השנייה יחד עם ניסיון השטח שצברנו, אנחנו יודעים לתת לעסקים ערך מוסף ויכולות שעד היום היו בלתי אפשריים עבורם.

אם אתם עדיין כאן והתחברתם לדברים, צרו קשר באמצעות כפתור הוואטסאפ לייעוץ טלפוני ראשוני, ויחד נחליט כיצד להמשיך .

רוצה לשפר את שורת הרווח שלך

רוצה לשפר את שורת הרווח שלך?

בעזרת כלים פשוטים ומהירים נעזור לך להרוויח יותר!

האתגרים היומיומיים לעיתים גורמים לנו לשכוח שצריך לנהל את ההוצאות של העסק. אבנה לך כלים פשוטים ובהירים לניהול הלייבור קוסט, הפוד קוסט כמו גם תהליכי בקרה ושגרות ניהול. בנוסף נגדיר דרכים להגדלת המכירות ומדידתם. כל זה יבטיח לך שיפור של שורת הרווח.

חושב שאין לך מספיק בקרה על העסק

חושב שאין לך מספיק בקרה על העסק?

נדאג לנטר ולבקר אותו יחד איתך

עסקי המזון מאופיינים בעבודה בעצימות גבוהה מאוד ומושתתים על משאב אנושי שלא תמיד זמין, ובהיעדר כלים טכנולוגיים לניהול ובקרה יהיה קשה מאוד לשרוד לאורך זמן ולשמור על שורת הרווח. בעזרתנו תוכל להגיע למצב של שליטה בכל רבדי העסק ולהכיר באמת את המספרים כמו שעסקים מצליחים יודעים ומיישמים – "מה שלא נמדד לא מנוהל", בין אם זה פוד קוסט, לייבר קוסט או תקורות, בסוף הכול מתנקז לשורת הרווח.

מרגיש שצריך לחזק את כישורי הניהול שלך או של המנהלים שלך

מרגיש שצריך לחזק את כישורי הניהול שלך או של המנהלים שלך?

נוכל להפוך אותך למנהל טוב יותר

ארגון בריא ומתפתח מחייב צוות מנהלים חזק, יציב ומקצועי. רוב המנהלים בענף לא מגיעים מוכנים, וגם אם כן, הם לרוב צריכים התאמה לארגון ולמטרות הספציפיות של העסק. אבנה לך שגרות ניהול ופיתוח מיומנויות לצד כלים פשוטים בהם תוכל להפוך את העסק שלך למנוהל ויציב.

מתקשה לגייס מימון

מתקשה לגייס מימון?

אני כאן בשביל לעזור לזה לקרות

לעיתים נוצרים צרכים מימוניים, בין אם לטובת השקעה, שיפוץ או התרחבות ובין אם לטובת צורך תזרימי נקודתי.
בתנאי השוק שנוצרו, נדרשת היכרות מעמיקה עם ענף המזון ועם הדרישות של המערכות הבנקאיות, כדי להבטיח שתקבלו את התנאים האופטימאליים לקבלת המימון הנדרש.

יש לך חזון לעסק חדש בתחום המזון

יש לך חזון לעסק חדש בתחום המזון?

אם יש לך את הפאשן הקולינרי, אביא לך את המתודולוגיה והתהליכים הניהוליים ובכך נדאג להצלחת העסק.

כניסה לענף המזון המסוכן והתחרותי עשויה להיות מאתגרת, אבל הניסיון שלנו לצידך יגדיל את סיכויי ההצלחה שלך.

רוצה לגדול ולהפוך להיות רשת

רוצה לגדול ולהפוך להיות רשת?

אלווה אותך בכל שלב בדרך למטרה

ניהול סניף אחד זה דבר יחסית פשוט, להפוך לרשת יכול להיות מורכב. אייצר לך מודל עסקי, תחזית צמיחה, אסטרטגיה ותוכנית עבודה הכוללת את "סיפור הרווח" לזכיינים הפוטנציאליים.
יחד נוכל לייצר את התשתית הנכונה לבניית רשת של המותג שלך.

רוצה למקסם את הרווחיות ממשלוחים

רוצה למקסם את הרווחיות ממשלוחים?

אעזור לך לעשות אופטימיזציה של פתרונות השילוח

מאז הקורונה כל עסק חייב להציע גם שירות משלוחים ללקוחות שלו. אנו נבנה לך מספר פתרונות לשילוח אשר ייתנו את המענה הרחב ביותר בשטח הגאוגרפי של העסק שלך. נייצר לך אופטימיזציה באמצעות בחירת פתרון השילוח של כל הזמנה שתתבסס על: תמחור מתאים, עלות המשלוח, מהות ההזמנה וממוצע ההזמנה.

רוצים לשמוע קצת יותר ולראות כיצד אוכל לסייע לכם להשיג את המטרות שלכם?
מוזמנים ליצור קשר באמצעות כפתור הוואטסאפ לייעוץ ראשוני, וביחד נחליט כיצד להמשיך.

ייעוץ כלכלי ועסקי

אז איך נראה
ליווי עסקי וכלכלי למסעדות?

אני מבינה שייעוץ עסקי למסעדות ולבתי קפה מצריך התייחסות שונה לכל עסק. חשוב לציין שמשך הזמן של תהליך הליווי העסקי משתנה מעסק לעסק ותלוי במספר פקטורים:

trophy 1

המטרה הראשונית שבעל או בעלת העסק הציבו לעצמם

compass

המטרות כפי שנגדירן יחד עם הבעלים אחרי מיפוי ראשוני

chip

נושאים שונים שעולים תוך כדי תנועה

תקציב

התקציב

עדכון המטרות בתנועה

עדכון המטרות תוך כדי תנועה

אז-איך-נראה-ליווי-עסקי-למסעדות-מבחינתנו

ייעוץ כלכלי ועסקי

הכירו את
שלבי העבודה

בשלב הראשון נעשה אבחון מקיף של מצב העסק בהווה, נבין מה המטרות של הבעלים וננתח את הפערים ביניהם. נבין מה האתגרים המרכזיים שעומדים בפני העסק ונבנה תהליך עבודה מסודר להשגת היעדים תוך הגדרת לוחות זמנים משוערים.
אסתכל על הדברים מלמעלה ואבנה תהליך עבודה מסודר מול הבעלים של העסק כמפורט להלן:

. הגדרת תהליכי עבודה
number-1
הגדרות תהליכי עבודה
. הגדרת מטרות, יעדים ומדדי בקרה
number-2
הגדרת מטרות, יעדים ומדדים
. יצירת שגרות ניהול
number-3
יצירת שגרות ניהול
. טיפול בתמחור המוצרים והשירותי ם
number-4
טיפול בתמחור המוצרים והשירותים
. בניית פורמט ותהליך ניהול תקציב ובקרה
number-5
בניית פורמט ותהליך ניהול תקציב ובקרה
הטעמת פתרונות טכנולוגיים לניהול
number-6
הטמעת פתרונות טכנולוגייה לניהול ובקרה
הכנת הארגון לעבודה עצמאי ת
number-7
הכנת הארגון לעבודה עצמאית

קיימים עוד תתי-שלבים רבים אשר משתנים בין תהליכי ליווי עסקי שונים. אופי התהליך, משך הזמן והצלחתו, תלויים בסוג העסק שלכם ובמידת המחויבות שלכם ושל הצוות לתהליך.
לאחר בדיקה קצרה, נוכל לדעת את מידת ההתאמה ביננו, ולשקף לכם בצורה יותר פרטנית כיצד ניתן באופן תבניתי ומדוד להגדיל את רווחיות העסק.

ייעוץ כלכלי ועסקי

לקוחות
ממליצים

ייעוץ כלכלי ועסקי

סיפורי
לקוחות

איטס קפיטריה

Welcome to the good life

רולי בולי

ג'מבו רול וקערות בטעמים ישראלים אסייתיים וטרופיים

תמרה

תמרה מיצים הינו עסק שנולד מאהבה לפירות וירקות
ייעוץ כלכלי ועסקי

לפגישת היכרות ובדיקת התאמה לתהליך, מוזמן.ת לשלוח לנו פרטים ואדאג לחזור אליך בהקדם:

ייעוץ כלכלי ועסקי

מגזין
המאמרים שלנו

ייעוץ עסקי למסעדות ועוד על ליווי עסקי

כאשר אני מגובה בוותק של כעשרים שנים בשדרה הניהולית הבכירה של ענף המזון והמסעדות, החלטתי ולהעניק מהידע והניסיון שלי בענף,...

ייעוץ עסקי לבתי קפה ומסעדות? קבלו את ההנחות השגויות המובילות בקרב בעלי עסקים

אם יש לכם עסק בתחום המזון – לא משנה אם זו מסעדה שכונתית, בית קפה פינתי, או עסק להכנת אוכל ביתי - אנו כמעט משוכנעים שבשלב...

ליווי מנכ"לים מפי כרמית קרביץ

כמות האתגרים העומדים לפתחם של מנכ"לים הינם עצומים, ואני יודעת שרוב הקוראים יסכימו איתי כשאני אומרת זאת. אותו מנהל כללי, ...

תוכנית עסקית למסעדה? אתם צריכים גוף לליווי עסקי עם ניסיון שטח מוכח בענף המזון

רבים יסכימו כי לפתוח מסעדה תוך מחשבה על פוטנציאל הפיכתה למוסד קולינרי, מהווה אקט שהרבה מסעדנים מבצעים או שואפים לבצע, חל...

ניווט באתר